Si no veis correctament aquest missatge, pitjau aquí
|
DEL 15 AL 30 DE
NOVEMBRE
2014
|
Fins al 24 de novembre
Exposicions: «VIU ELS PARENÒSTICS»
L’exposició i les activitats al voltant de VIU ELS PARENÒSTICS, s’emmarquen dins el projecte europeu ERA (European Rural Almanac: keeping traditional culture alive. Cultura 2007-2013) aquest, va néixer amb la intenció de recuperar les manifestacions culturals lligades als almanacs rurals amb la creació d’una xarxa de cooperació i difusió que perme t establir ponts de comunicació entre la tradició i la innovació.
Conferències i tallers:
Taller Aprendre a fer molins, dia 21, a les 18 h
Conferència «Els parenòstics d'Europa», dia 21, a les 19.30 h
Horari exposició: de 18 a 20 h
Teatre Parroquial, carrer Major, Búger
|
Fins al 30 de novembre
Concurs/exposició fotogràfica: «PHOTOWALKING»
«PhotoWalking» és un concurs fotogràfic digital que pretén donar a conèixer el patrimoni artístic, històric, cultural i natural d’un municipi des de la visió particular i personal de cada individu i de la seva lent a través de la xarxa social Facebook. Una vegada finalitzat se seleccionaran les millors fotografies i es farà un muntatge audiovisual que es projectarà en un lloc públic del municipi perquè el públic el pugui descobrir.
«PhotoWalking» neix per a donar a conèixer la riquesa patrimonial, artística, cultural i natural d’un municipi, tant a la població local com als visitants i turistes d’una forma lúdica i dinàmica; per a dinamitzar la vida cultural de la població; per a oferir un valor afegit cultural i de qualitat, polifacètic, per a totes les edats i, sobretot, suggeridor i participatiu.
Concurs: fins al 30 de novembre
Inscripció prèvia al: www.facebook.com/photowalkingsantaeugenia
Exposició: del 5 al 31 de desembre
Inauguració: 5 de desembre, a les 18 h
Horari: de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 17 a 20 h, dissabtes i diumenges, de 17 a 20 h
Sala polivalent de l'Ajuntament, plaça de Bernat de Santa Eugènia, 7, Santa Eugènia
|
Diumenge, dia 16 de novembre
18 h Música: PER UN MÓN MILLOR
Presentació musical en viu de les cançons del disc Per un món millor. Es farà una interacció amb els nins, se’ls convidarà a participar, cantant i ballant i se’ls donarà un souvenir. L’objectiu més important de la presentació és introduir la cultura de la cura del medi ambient, mitjançant el llenguatge cantat i visual.
Casal Pere Capellà, carrer dels Cavallers, 22, Algaida
|
19 h Música: GLOSA. Concert de música ibèrica del s. XVI amb viola d’arc i amb viola de mà
Glosa és un concert de música antiga que mostra la música ibèrica del segle XVI. La colonització d’Amèrica i les annexions de Navarra i d’Aragó a la corona espanyola provocaren una prosperitat econòmica que repercutí d’una manera molt interessat en les creacions artístiques i musicals.
Tot això s’explicarà durant el concert - amb el llenguatge més divulgatiu – per a comprendre el valor de la música que es presentarà.
Club Pollença, plaça Major, 17, Pollença
|
20.30 h Música: LA RENAIXENÇA I RAMON LLULL. JOAN MANEL EN CONCERT
L’objectiu és donar a conèixer les influències de la figura de Ramon Llull en la poesia mallorquina de la Renaixença mitjançant la unió de literatura i música. Una mostra de la poesia lul·liana conreada pels nostres poetes romàntics, per conèixer els aspectes del Doctor Il·luminat i els valors que aquests destaquen de la seva obra.
Es tracta d’un concert/conferència en el qual el cantautor, entre cançó i cançó, va desenvolupant diversos aspectes contextuals i personals dels autors de les obres que formen part del programa del concert.
Església de Santa Anna, antic Convent dels Mínims, plaça del Convent, Muro
|
Dimecres, dia 19 de novembre
10 h Exposicions: «BON À TIRER»
Aquest projecte recull obres de primera qualitat d’artistes nacionals i internacionals reconeguts, entre els quals podem trobar artistes mallorquins com Joan Costa o Bernardí Roig, i també obra de diferents artistes que s’han relacionat amb Mallorca, com Dennis Oppenheim, Jesús R. Soto, Miguel Ángel Campano o d’Erwin Bechtold.
Aquesta exposició esdevé una oportunitat única, no només per a conèixer aquestes obres, litografies, gravats, serigrafies..., sinó que esdevé també una ocasió per a conèixer les tècniques d’estampació, ja que podem trobar-hi una gran varietat, d’estils i de formes d’expressió.
Durada: fins al 3 de gener
Horari: de dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 19 h; dissabtes, de 17 a 20 h; diumenges, dilluns i festius, tancat
Auditòrium sa Màniga, carrer de Son Galta, 4, Cala Millor
|
Dijous, dia 20 de novembre
20 h Projeccions: CINEMA DOCUMENTAL DE L’ARXIU DEL SO I DE LA IMATGE
L’Arxiu del So i de la Imatge de Mallorca (ASIM), creat pel Consell de Mallorca, és un arxiu especialitzat en cinema, en fotografia, en música i en història oral, relacionat amb Mallorca, de lliure accés per a tota la ciutadania.
Projeccions:
Pàtria Cabrera (1991)
Sa Dragonera submergida (2001)
2.500 anys sota la mar (2005)
Biblioteca Pau Reynés, carrer del Pou Nou, 6, Lloseta
|
Divendres, dia 21 de novembre
17.30 h Música: MOIXONIES PER A CRÉIXER
Moixonies per créixer és una proposta pedagògica i artística dirigida a la primera infància i a les seves famílies.
L’objectiu principal és iniciar els més petits en el món de l’art i de la música a través de l’experiència compartida amb els seus pares, mares i família. Es pretén sembrar llavors musicals en el seu dia a dia. Compartir vivències plaents i estètiques reforça el vincle afectiu familiar.
Els recursos visuals, el moviment i el llenguatge ajudaran els infants i els grans a gaudir de la MÚSICA de diferents estils.
Biblioteca del Pont d'Inca, carrer de la Santedat, 2, Marratxí
|
18 h Projeccions: CICLE SIMÓ ANDREU 60s-70s
L’actor mallorquí (sa Pobla, 1941) ha estat una presència constant al cinema i a la televisió des dels anys 60.
La carrera de Simó Andreu té dues etapes ben diferenciades: la primera, els anys 60 i 70, on s’especialitzà en el cinema de gènere, encara que no deixà de banda el drama o la comèdia. A la meitat dels anys 70 l’evolució professional el dugué a col·laborar amb els millors directors del cinema espanyol i internacional i ens descobrí la seva part més dramàtica.
Projecció: La novia ensangrentada (1972) VO
Sala d’actes de la biblioteca, carrer de Sant Francesc, 10, Sineu
|
19.30 h Projeccions: CINEMA DOCUMENTAL DE L’ARXIU DEL SO I DE LA IMATGE
Tercera sessió del cicle.
Projeccions:
Pàtria Cabrera (1991)
Sa Dragonera submergida (2001)
2.500 anys sota la mar (2005)
Ca ses Monges, carrer de Sant Miquel 9, Maria de la Salut
|
20 h Projeccions: CICLE SIMÓ ANDREU 60s-70s
Quarta sessió del cicle Simó Andreu.
Projecció: Los placeres ocultos (1977)
Can Gelabert, carrer de la Portella, Binissalem
|
20 h Música: LA RENAIXENÇA I RAMON LLULL. JOAN MANEL EN CONCERT
L’objectiu és donar a conèixer les influències de la figura de Ramon Llull en la poesia mallorquina de la Renaixença mitjançant la unió de literatura i música. Un concert/conferència en el qual el cantautor, entre cançó i cançó, va desenvolupant diversos aspectes contextuals i personals dels autors de les obres que formen part del programa del concert.
Auditòrium, carrer des Convent, 6, Campos
|
20 h Exposicions: «(RE)LECTURA DE RAMON LLULL»
El Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears volen acostar la figura de Ramon Llull, mallorquí universal, al públic de totes les edats i condicions a través del Breviculum.
Ramon Llull és una de les figures més importants de la cultura catalana i la seva obra és de dimensions internacionals. Va ser filòsof, teòleg, científic, missioner i místic. Aquest projecte és transversal, de manera que permet tractar didàcticament la figura de Ramon Llull des del vessant lingüístic, literari, filosòfic, teològic, matemàtic i artístic.
Durada: fins al 10 de desembre
Conferència: dia 10 de desembre, a les 19 h, a càrrec de l’historiador Gabriel Ensenyat
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h
Claustre de l'Ajuntament, carrer de Sant Francesc, 10, Sineu
|
21 h Música: CELLO WORKS. Gabriel Fiol
Cello works, així és com es diu el primer disc en solitari de Biel Fiol, està format per un total de deu temes propis d’un estil musical que va entre la música de bandes sonores i músiques del món.
En la instrumentació tan sols hi ha violoncels, arriba a haver-hi fins a tres violoncels tocant al mateix temps, tots gravats per l’autor. D’aquesta manera, aquest disc vol ser un tribut al violoncel i una forma de demostrar la gran varietat tímbrica i sonora d’aquest fantàstic instrument.
Casa de Cultura, plaça de la Font de Santa Margalida, 3, Felanitx
|
21.30 h Música: LITTLE LION TRIO. Homenatge Vinicius de Moraes
Aquest trio està format per Cecilia Giménez (Buenos Aires), veu; Pere Dàvila (Palma), guitarra i buzuki i Marko Lohikari (Uppsala, Suècia), contrabaix. De manera molt personal i amb especial sensibilitat aborden l’univers de la bossa nova. Grans autors de la música brasilera, com Vinicius de Moraes, Antonio Carlos Jobim, Djavan, Caetano Veloso o Toquinho, són presents en el seu disc
Teatre la Unió, carrer del Tren, 3, Son Servera
|
Dissabte, dia 22 de novembre
10 h Ruta: EL MODERNISME AL BARRI DE SANTA CATALINA
La història del barri de Santa Catalina va molt lligada al seu desenvolupament econòmic i social. La situació als afores de Palma afavoria la ubicació d’indústries i l’establiment d’artesans i de comerciants, sense oblidar la tradició marinera de la barriada i la relació amb el corrent migratori cap a Amèrica.
En el raval del principi de s.XX arrelaren els nous corrents arquitectònics que venien d’Europa i de Catalunya, i adoptaren el modernisme, moviment típic de la burgesia del moment, seguint les pautes mallorquines, visitarem exemples del que s'ha anomenat modernisme popular.
Inscripció prèvia al 971 628 004/018 - Departament de Cultura de l'Ajuntament d’Andratx
|
10 h Ruta Cultural: PALMA SINGULAR
Palma singular consta de tres rutes culturals per la ciutat de Palma, per a conèixer-ne els principals elements arquitectònics, històrics, patrimonials, etc., i fer un èmfasi especial en els aspectes més desconeguts o més desapercebuts.
Segona ruta pels carrers més singulars dels barris de Canavall, Canamunt i sa Calatrava / Call Major que pretenen ser un redescobriment de Ciutat, on s’amaguen secrets, anècdotes i curiositats d’allò més insòlites.
Places limitades
Inscripció prèvia al 971 611 000 / biblioteca@esporles.cat
|
10 h Ruta Cultural: ALCÚDIA I POL·LENTIA: DE ROMA AL RENAIXEMENT
Alcúdia és el millor exemple de Mallorca on calà l'esperit renaixentista, perceptible en la gran quantitat de cases notables bastides i reformades en aquest període històric. A més de l'alt interès de les seves murades i de l'urbanisme que se'n deriva, s’hi troba el jaciment arqueològic més important de Mallorca: la ciutat de Pol·lèntia.
Inscripció prèvia a les oficines de l'Ajuntament d'Estellencs. Tel. 971 618 521
|
11 h Teatre infantil: CANTA, BALLA I BOTA AMB MADO PERETA
Dinamització infantil amb les cançons de sempre.
Mercat Municipal de Felanitx
|
11.30 h Art de carrer: DIMONIARRUS. La història de l’home que va vendre la seva ànima al dimoni.
A Dimoniarrus coneixerem en Joan, un home de negocis que fa 5 anys que fuig del Dimoni per a no pagar-li el deute més important de la seva vida, la seva ànima. El Dimoni, un personatge gegantí, que fa més de cinc metres, cansat d’anar darrere el deutor envia el seu fill Bollet, el més malvat i terrorífic dels seus deixebles, a fer la feina.
Un espectacle de carrer itinerant basat en les Rondalles Mallorquines, interpretat a través del llenguatge del pallasso.
Placeta del Jardinet, Esporles
|
16.30 h Ruta Cultural: LA RUTA URBANA DE L’OLI
L’oli, conegut també com l’or líquid, ha estat al llarg dels segles un dels productes més importants que s’elaboraren a la vall de Sóller.
Actualment aquesta producció ha minvat molt, però l’oli que se segueix produint a la vall és d’una gran qualitat. A les façanes dels carrers queden elements fossilitzats qu e ens ajuden a entendre el passat al llarg d’una ruta urbana que finalitzarà amb una visita a una tafona encara en producció.
Inscripció prèvia al 971 638 457 / cultura@a-soller.es
|
18 h Música: ARTEFACTES MUSICALS
El concert que presentam és un espectacle musical que us mostrarà, d’una manera original i divertida, com es poden construir tota classe d’instruments musicals emprant materials reciclats i objectes de diversa procedència i, a la vegada, reproduir alguns dels temes musicals més coneguts per tothom.
Amb aquesta activitat, en la qual el públic participa activament, es pretén donar a conèixer com es produeix el so en les diferents famílies instrumentals. A més, durant l’espectacle es construeixen instruments de les famílies de corda, de vent i de percussió.
Teatre Municipal, carrer Ample, 1, Llubí
|
20 h Exposició: «LA MIRADA DEL VIATGER»
L’exposició és una mostra de fotografies de Mallorca, Menorca i Eivissa del principi del segle XX, seleccionades entre unes 700 imatges dels fons fotogràfics de la Biblioteca de Catalunya. Aquestes fotografies de viatgers il·lustres de principis del segle XX són una mostra de la mirada entre apassionada i meravellada d’una gent sensible i culta que un dia va retratar una illa plena de vida.
L’exposició «La mirada del viatger. Les Balears a les col·leccions fotogràfiques de la Biblioteca de Catalunya (1900–1935)» mostra una tria d’ampliacions del fons Salvany, Mompou, de l’editorial Martín, el fons del Dr. Leandre Cervera i de Francesc Matheu.
Durada: fins al 30 de novembre
Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h
Es Cavallets, plaça Major, 14, sa Pobla
|
20 h Teatre: Z i L’HABITACIÓ 113
Es tracta d’un vodevil excèntric. L'acció de Z i l’habitació 113 ens situa a l'habitació d'un hotel una mica especial, on els treballadors lluiten i se sinceren per defensar els seus estatus decadents i un client solitari, anomenat Z, porta amb ell la possibilitat d'acabar amb un règim totalitari.
Casa de Cultura, carrer de sa Travessia, 35, Puigpunyent
|
20 h Dansa: MALMENATS
Malmenats és un espectacle de dansa/teatre que proposa una reflexió sobre els papers que ens toca jugar en aquests temps de crisi i de transformació, i que qüestiona la vigència dels límits que ens imposem i que se’ns imposen.
Els rols es difuminen i contaminen: ens movem entre manar i obeir, atacar i defensar, el gènere masculí i el femení, la persona i l’animal; en el límit entre l’ordre i el caos, entre la continuïtat i la ruptura.
Auditòrium sa Màniga, carrer de Son Galta, 4, Cala Millor
|
Diumenge, dia 23 de novembre
18 h Música: EN JOAN DES FABIOLET
Teatre, literatura i música s’uneixen aquí per apropar els infants al món musical i a la nostra cultura, d’una forma atractiva i divertida.
El fil conductor d’aquesta activitat és la narració i l’escenificació del text basat en la rondalla mallorquina de Mn. A.M. Alcover, En Joan des fabiolet, que es va combinant simultàniament amb la música (cançons populars de les Illes Balears).
Els diferents instruments que conformen la família del clarinet interpreten la música; hi ha una relació entre cada un dels clarinets i els personatges de la rondalla, i s’aconsegueix, d’aquesta forma, una simbiosi perfecta entre música descriptiva i text.
Casal Pere Capellà, carrer dels Cavallers, 22, Algaida
|
19 h Teatre: Z i L’HABITACIÓ 113
Es tracta d’un vodevil excèntric. L'acció de Z i l’habitació 113 ens situa a l'habitació d'un hotel una mica especial, on els treballadors lluiten i se sinceren per defensar els seus estatus decadents i un client solitari, anomenat Z, porta amb ell la possibilitat d'acabar amb un règim totalitari.
Teatre la Unió, carrer del Tren, 3, Son Servera
|
Dilluns, dia 24 de novembre
17 h Teatre infantil: ELS MÚSICS DE BREMEN
Els músics de Bremen és un espectacle presentat amb la tècnica de les ombres. La insinuació de les formes i el tractament subtil dels colors convida l’espectador a gaudir mitjançant la imaginació. La simplicitat dels moviments es complementa amb la sorpresa de descobrir el perfil de les coses i l’enorme poder de seducció de les ombres i tot el que suggereixen.
La música, que és part fonamental d’aquesta representació, ha estat especialment escrita, interpretada i enregistrada per dur a terme aquestes funcions. Es presenten de forma elaborada més de deu temes musicals, basats en cançons populars de Mallorca.
Teatre Municipal, carrer Ample, 1, Llubí
|
Dijous, dia 27 de novembre
18 h Teatre infantil: EL CARNAVAL DELS ANIMALS
Aquesta és la història d’en Camille, un nin que un dia va fer un viatge en tren; un tren ple d’animals: lleons, gallines, ases, tortugues…
Teatre d’ombres que omple amb imatges la coneguda peça musical de Camille Saint-Saëns. Molt indicada per a aprendre a escoltar la música clàssica, perquè cada moviment musical està lligat a un animal i jugam a veure les semblances entre la música i l’animal que representa, el tempo precís, les notes agudes o greus, els instruments triats...És un espectacle ple de màgia i poesia, senzill i alhora sorprenent.
Biblioteca Municipal, carrer d'Antoni Llabrés Mudoy, 16, Sencelles
|
Divendres, dia 28 de novembre
18 h Projeccions: CICLE SIMÓ ANDREU 60s-70s
Quarta sessió del cicle.
Projecció: Los placeres ocultos (1977) VO
Sala d’actes de la biblioteca, carrer de Sant Francesc, 10, Sineu
|
19.30 h Projeccions: CINEMA DOCUMENTAL DE L’ARXIU DEL SO I DE LA IMATGE
Quarta sessió del cicle.
Projecció:
Pere Capellà (1907-1954) (2008)
Ca ses Monges, carrer de Sant Miquel, 9, Maria de la Salut
|
20 h Música: EKILATRIO
Actuació musical de petit format a càrrec del grup Ekilatrio, un grup format per un vibràfon, un baix elèctric i diferents percussions, on es fusiona el jazz, la música llatina i el flamenc.
El repertori és una combinació de música original escrita pels propis components del grup, així com també de versions de clàssics i mestres del jazz i de la música llatina.
Les influències principals del grup van des de Dizzy Gillespie, Miles Davis, Cal Tjader o Dave Samuels fins a Grupo Mango, Chano Domínguez, Omar Sosa o Bela Flecks.
Cals Agustins, carrer del Canonge Barceló, s/n, Binissalem
|
20 h Exposicions: «20 DE MIXTÀLIA»
El Servei de Cultura del CIM va iniciar en 2001 la col·lecció editorial «Mixtàlia», dedicada a recollir la producció poètica exhaurida o mai editada d’autors mallorquins, amb l’objectiu de recuperar obres de poetes illencs, d’especial rellevància i d’una qualitat indiscutible, que en el seu moment passaren desapercebuts. Àguiles, el primer número, és un clar exemple d’aquesta filosofia: en la seva primera edició únicament es publicaren 7 exemplars, i és una obra de gran importància per quant es tracta del segon escrit que Colom publicà el 1920.
Mixtàlia és una col·lecció que combina molts factors i no presenta una única línia de publicació, d’aquí el seu nom.
Quant als textos, es corregeixen gramaticalment amb el màxim respecte per l’estil i per les particularitats de l’autor, respectant-se sempre al màxim els textos originals o, si escau, la darrera versió que l’autor va publicar.
Durada: fins al 20 de desembre
Conferència: dia 28, a les 20 h, a càrrec de Rafel Bordoy
Horari: de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h; dissabtes, de 10.30 a 14 h
Ses Cases Noves, carrer de s'Aljub, 22, Santanyí
|
Dissabte, dia 29 de novembre
10 h Ruta: EL MODERNISME AL BARRI DE SANTA CATALINA
La història del barri de Santa Catalina va molt lligada al seu desenvolupament econòmic i social. La situació als afores de Palma afavoria la ubicació d’indústries i l’establiment d’artesans i de comerciants, sense oblidar la tradició marinera de la barriada i la relació amb el corrent migratori cap a Amèrica.
En el raval del principi de s.XX arrelaren els nous corrents arquitectònics que venien d’Europa i de Catalunya, i adoptaren el modernisme, moviment típic de la burgesia del moment, seguint les pautes mallorquines, visitarem exemples del que s'ha anomenat modernisme popular.
Inscripció prèvia al 971 520 027 (ext. Biblioteca) / biblioteca@ajsineu.net
|
10 h Ruta Cultural: PALMA SINGULAR
Palma singular consta de tres rutes culturals per la ciutat de Palma, per a conèixer-ne els principals elements arquitectònics, històrics, patrimonials, etc., i fer un èmfasi especial en els aspectes més desconeguts o més desapercebuts.
Segona ruta pels carrers més singulars dels barris de Canavall, Canamunt i sa Calatrava / Call Major que pretenen ser un redescobriment de Ciutat, on s’amaguen secrets, anècdotes i curiositats d’allò més insòlites.
Places limitades
Inscripció prèvia al 971 611 000 / biblioteca@esporles.cat
|
18 h Teatre: CABARET DEL CIRC BOVER
Aquest nou espectacle del Circ Bover compta amb un estrambòtic mestre de cerimònies, fil conductor d’aquest enigmàtic cabaret on es donen cita els millors artistes de circ de Mallorca, que ens delitaran amb uns números de gran qualitat tècnica i artística i que destaquen per l’espectacularitat.
Casa del Poble, carrer de la Casa del Poble, 8, Esporles
|
18 h Teatre infantil: LA VERTADERA HISTÒRIA DEN PERE POCAPOR
Obra de teatre que combina el treball d’actrius amb el de titelles i de màscares, que recupera i reelabora la rondalla mallorquina que porta el mateix títol.
Diuen que tenir por és normal: por dels fantasmes, de les bruixes, dels dentistes… Però quan tenim «poruguitis aguda» convé anar a la botiga dels Pocapor. Allà ens atendran de primera i, amb una mica de sort, podrem conèixer la història d’en Pere Pocapor. Una història farcida de misteris, màgia i sorpreses… sense gens ni mica de por!
Centre Cívic de Portocolom, ronda de Nadal Batle, s/n, Felanitx
|
20 h Teatre: WOYZECK
Woyzeck és una adaptació del clàssic de Georg Büchner. És una exaltació dels éssers miserables fins al punt de convertir-los en herois tràgics. Franz i María són dos éssers maltractats per la vida i pels depredadors humans, que es transformen, gràcies a la màgia de l'escenari, en personatges amb veu pròpia.
Teatre Municipal, carrer de la Rectoria, s/n, Binissalem
|
20 h Exposició: «HOLIDAYS». Jorge Fuembuena
«Holidays» és un projecte en el qual Jorge Fuembuena planteja una interrogació sobre els llocs d’oci i el control que s’exerceix en aquests escenaris turístics on acudeix la gent a la recerca de noves experiències en el temps lliure. Escenaris idíl·lics que, més enllà de la seva aparença de llocs de llibertat, tanquen normes de control i de regulació que obeeixen estratègies dictades per les infraestructures turístiques dels països respectius.
Fuembuena duu a terme una exploració d’aquests paisatges naturals sotmesos a la indústria de l’oci —i a un altre tipus d’industrialització—, que xoca amb l’estereotipat reclam de les «postals turístiques», i posa així de manifest el procés contemporani de “desromanticisme” del paisatge natural i la conseqüent nostàlgia que la visió provoca
Durada: fins al 6 de desembre
Horari: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h; dissabtes d'11 a 13 h
Casal Son Tugores, Clastra de Son Tugores, 2, Alaró
|
Diumenge, dia 30 de novembre
12 h Dansa: PETITA LULA
Petita Lula és un espectacle de dansa/teatre, un divertiment amb tres exquisides ballarines i amb un transportista.
Tres amigues es muden i arriben a un lloc nou, on no saben ben bé si són part del mobiliari. Cada una cerca com ocupar el seu espai i la manera de compartir-lo.
La complicitat i les diferències van creant el ritme de la peça. Petita Lula és un treball sobre la convivència.
Plaça de l'Ajuntament, Puigpunyent
|
12 h Teatre infantil: LA VERTADERA HISTÒRIA DEN PERE POCAPOR
Obra de teatre que combina el treball d’actrius amb el de titelles i de màscares, que recupera i reelabora la rondalla mallorquina que porta el mateix títol.
Diuen que tenir por és normal: por dels fantasmes, de les bruixes, dels dentistes… Però quan tenim «poruguitis aguda» convé anar a la botiga dels Pocapor.
Casal de Cultura, carrer de Can Dureta, s/n, Inca
|
21 h Teatre: Z i L’HABITACIÓ 113
Es tracta d’un vodevil excèntric. L'acció de Z i l’habitació 113 ens situa a l'habitació d'un hotel una mica especial, on els treballadors lluiten i se sinceren per defensar els seus estatus decadents i un client solitari, anomenat Z, porta amb ell la possibilitat d'acabar amb un règim totalitari.
Teatre Municipal, carrer del Col·legi, 18, Capdepera
|
|
|
|